Yabancı Dizi İncelemeleri

Apples Never Fall Dizi Tanıtımı, Konusu ve Oyuncuları

Peacock platformu, kitap dünyasının fenomen ismi Liane Moriarty’nin 2021’de okuyucuyla buluşturduğu ve listeleri altüst eden “Apples Never Fall” romanından esinlenerek hazırlanan diziye ait fragmanı izleyiciyle paylaştı. 13 Mart’ta izleyicilerle buluşacak olan bu sürükleyici mini dizi, Moriarty’nin “Big Little Lies” ve “Nine Perfect Strangers” gibi eserlerinin ardından gelen başka bir başyapıtının ekran adaptasyonu olacak.

Yıldızlar Geçidi Kadro ve Hikayenin Büyüsü

Dizinin merkezinde, toplumun saygın ailelerinden Delaney’ler var. Annette Bening ve Sam Neill‘in canlandırdığı Joy ve Stan çifti, başarılı tenis koçları ve dört yetişkin çocuğun anne babasıdır. Onların etrafında dönen hikaye, aile içi sırları, gizemleri ve beklenmedik olayları işliyor. Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan Turner, Essie Randles ve Georgia Flood gibi isimler başrolde yer alıyor.

Delaney çocukları – Amy, Logan, Troy ve Brooke – kendi hayatlarında başarıyı yakalamış olmalarına rağmen, ailenin içindeki çatışmalar ve gizemler, onları beklenmedik bir maceraya sürüklüyor. Bir gece, Savannah adında kanlar içinde bir yabancı kapılarını çalar ve olaylar zinciri başlar. Joy’un ortadan kayboluşu, aile içindeki şüpheleri ve gerilimi artırırken, Delaney çocukları, babalarının masumiyetini sorgulamaya başlar.

Oyuncu Kadrosunun Parlayan Yıldızları

Bu etkileyici hikayeyi canlandıran oyuncuların her biri, karakterlerine derinlik katıyor. Aşağıdaki tabloda, dizi oyuncularının canlandırdığı karakterler ve rolleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz:

Oyuncu Karakter Rolü
Alison Brie Amy Delaney Ailenin kara koyunu ve en büyük çocuğu
Jake Lacy Troy Delaney Rekabetçi eski tenis oyuncusu
Conor Merrigan Turner Logan Delaney İç huzuru marina yöneticiliğinde bulan
Essie Randles Brooke Delaney Fizik terapisti ve babanın favorisi

Ekranların Yeni Vazgeçilmezi

Melanie Marnich’in senaristliğini üstlendiği, David Heyman ve Annette Bening gibi isimlerin yapımcılığını yaptığı dizi, Moriarty’nin derin karakter analizleri ve sürükleyici hikaye anlatımıyla dikkat çekiyor. Universal International Studios‘un üretimi olan “Apples Never Fall”, global izleyiciyle NBCUniversal Global TV Distribution aracılığıyla buluşuyor.

Peacock, bu diziyle izleyicilere yine unutulmaz bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. “Elmalar Düşmez”, aile dinamiklerini, gizemli kayboluşları ve sırlarıyla dolu bir dünyayı ekrana taşıyacak. Her bir bölümüyle izleyicileri kendine çeken bu dizi, 14 Mart’ta bütün bölümleriyle birlikte yayınlanacak ve izleyicileri Delaney ailesinin karmaşık dünyasına davet edecek.

Apples Never Fall Poster

Apples Never Fall Dizi Tanıtım Fragmanı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu