Haberler

Gibi 5.Sezon Fragmanı Yayınlandı | İzleyin

Gibi’nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Gibi dizisinin takipçileri, merakla beklendiği üzere, yeni sezonun ne zaman ekranlara geleceğini sorguluyor. Heyecanla beklenen 5. sezonun tanıtım fragmanı gözler önüne serildi. Fragmanda, yeni sezondan alınan keyifli anların yanı sıra, yayın tarihinin henüz açıklanmamış olması dikkat çekti.

Gidenin ardından kalan, asla yerinde saymaz dostum; benimkisi tam da bu hesap.

🌟 Gibi, yeni bölümleriyle yakında sadece #EXXEN‘de sizlerle.

Gibi’nin 5. Sezon Fragmanı Yayında!

EXXEN platformunda izleyiciyle buluşan komedi dizisi Gibi‘nin merakla beklenen 5. sezonunun fragmanı yayınlandı. Feyyaz Yiğit‘in kaleminden çıkan ve başrolünü üstlendiği dizide, Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un başından geçen komik ve düşündürücü olaylar ekrana taşınıyor. Yeni sezonda da bu üç karakterin maceralarına şahit olacağız.

Oyuncu Kadrosu

Gibi‘nin yeni sezonunda, diziye ruhunu veren Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi isimlerle yeniden buluşacağız. Bu isimler, dizinin vazgeçilmez oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Diğer oyuncularla ilgili ise henüz resmi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Oyuncu Karakter
Feyyaz Yiğit
Kıvanç Kılıç
Ahmet Kürşat Öçalan

Gibi‘nin yeni sezonda nasıl bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacağı büyük bir merak konusu. #Gibi etiketiyle sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi tarafından konuşulmaya devam ediyor. Yeni bölümlerin, dizinin sadık izleyicilerini ve komedi severleri memnun edecek içeriklerle dolu olması bekleniyor. EXXEN platformunda yerini alacak olan Gibi‘nin yeni sezonu için geri sayım başladı.

Gibi 5.Sezon Fragmanı İzleyin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu