Haberler

BLUTV Prens Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Tarih Belli Oldu!!

Büyüleyici tarihi kurgular arasında bir komedi fırtınası estiren “Prens”, 16 Haziran itibarıyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. BluTV’nin sevilen yapımının yeni tanıtımı gözler önüne serildi.

Bongomia ülkesinin en az sevilen, ama en çok konuşulan prensi ve başına gelen türlü komik olaylar, izleyenleri kahkahalara boğacak.

🎬 Yaratıcı Zekaların Buluşması: MGX Studio ve MGX Film İmzası

Prodüktör Müşvik Guluzade liderliğinde MGX Studio ve MGX Film tarafından hayata geçirilen bu muhteşem proje, Bülent İşbilen’in yönetmenliği ve Giray Altınok ile Kerem Özdoğan’ın kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çekiyor.

Türkiye’nin ilk “Virtual Production” teknolojisiyle çekilen bu tarihi komedi, kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak gibi isimleri barındırıyor.

Kalpleri Fetheden Bir Prens

Bu hikaye, ailesi tarafından isimlendirilmekten bile muaf tutulan, herkesin yalnızca “Prens” diye bahsettiği ve genellikle sevilmediği ortanca kardeş üzerine kurulu. Bu, tarihi dizilere olan bakış açınızı tamamen değiştirecek bir anlatı.

Kimsenin ciddiye almadığı, sarkastik ve kompleksli bu karakter, Bongomia’da rahatsızlık yaratırken, izleyicilere eşsiz bir eğlence sunacak.

🎥 Dünyada Bir İlk: Virtual Production Teknolojisi

“Virtual Production” teknolojisiyle çekilen “Prens”, bu teknolojinin dünyada %85-90 oranında kullanıldığı nadir projelerden biri. Oluşturulan sanal mekanlar, oyunculara ve yönetmene çekim anında benzersiz bir sinematik deneyim sunuyor.

16 Haziran’da BluTV’de tüm bölümleriyle yer alacak olan “Prens”, gerçekleştirdiği birçok ilkle izleyicileri mest etmeye geliyor.

Başrollerde Kimler Var?

Oyuncu Rolü
Giray Altınok Prens
Ceyda Düvenci
Derya Pınar Ak
Çağdaş Onur Öztürk
Aslı Tandoğan
Hüseyin Avni Danyal
Serdar Orçin

“Prens”, 9 Nisan’da yeniden izleyicisiyle buluşacak ve BluTV’nin en sevilen dizilerinden biri olmaya devam edecek. Hazır olun, bu tarihi komedi sizi yine çok güldürecek!

2.Sezon 9 Nisan’de BLUTV’de.

Prens 2.Sezon Tanıtım Fragmanı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu